Home Vijesti NAJVEĆA TAJNA BALKANSKOG KASAPINA: Kako je Slobodan Milošević zaratio zbog fatalne crnke…

NAJVEĆA TAJNA BALKANSKOG KASAPINA: Kako je Slobodan Milošević zaratio zbog fatalne crnke…

267
SHARE

Tada nije ni počeo svoj meteorski politički rast, ali se dalo za naslutiti koliko je zlopamtilo
Snježana Savić, poznata srpska pjevačica i glumica, očarala je svojevremeno čak i Slobodana Miloševića, ali i njegovog mentora Ivana Stambolića. Srpski Kurir tvrdi da su dvojica i “zaratila” zbog nje.

Prema informacijama tog srpskog lista, čuvena glumica je osamdesetih godina prošlog stoljeća Miloševiću poklonila malo pažnje, a on je saznao da je to uradila zato što ju je Stambolić nagovorio. Zbog toga su se njih dvojica i udaljili jedan od drugoga da bi kasnije prekinuli svaki kontakt.

Izvor Kurira upućen u cijelu priču kaže da je Stambolić oduvijek bio popularan među ženama dok Milošević nije bio toliko šarmantan.

“Stambolić je prvi upoznao Snježanu Savić i odmah su postali prijatelji, družili su se. Stambolić i Savićka su bili prijatelji kad ju je Milošević upoznao na svečanoj večeri u Topčideru. Ona ga je doslovno očarala, bio je opčinjen njome. Ona nije samo ljepotica već je i žena nevjerojatne karizme”, kaže izvor tog lista i dodaje: “Miloševiću se najviše svidjela upravo ta njena karizma, ta žena plijeni sve oko sebe…”

Iako je Slobodan bio opčinjen, nije uspio ostati u kontaktu s glumicom. Ipak, kako priča izvor Kurira, špekuliralo se da su nakon toga proveli i jedan vikend zajedno u vili kod Smedereva.

“Tako se tada pričalo, ali nikad se nije saznalo je li to točno. Ubrzo nakon spomenute večere Milošević je otišao na Kosovo i održao onaj čuveni govor na Gazimestanu, a zatim je uslijedio i njegov silovit put ka vrhu. Sa Savićkom mislim da se nije više nijednom sreo. Preko nekih ljudi je kasnije doznao da je Stambolić bio jako dobar prijatelj s njom i da ju je upoznao puno prije njega. Milošević je saznao da je upravo Stambolić nagovorio poznatu glumicu da mu priđe u počne razgovor one večeri u Topčideru”, navodi taj izvor.

“To je jako naljutilo Slobodana. Zamjerio je prijatelju što je tako odigrao, maltene su zaratili zbog toga. Ubrzo je došlo i do razlaza između njih dvojice, politički su im se razišli putevi, pa više nisu bili u kontaktu”, priča isti izvor.

Snježana Savić pak negira čitavu priču i tvrdi da je obojicu upoznala na istoj proslavi u Dobanovcima, gdje je i nastupala.

“Milošević tada nije bio predsjednik. Bila je zabava, ja sam nastupala s kolegama, kratko smo popričali. Pristojan čovjek, raspitivao se za jednu moju kolegicu. Prema meni nije pokazivao neku posebnu naklonost. Tada sam upoznala i Stambolića”, kaže Savićeva i dodaje:

“S Miloševićem se više nikada nisam čula ni vidjela, a Stambolić me jest zvao nekoliko puta da pjevam na svečanostima za razne dužnosnike, ali to sam odbila”.

Ivan Stambolić ubijen je 25. augusta 2000. godine na Fruškoj Gori i bačen u jamu sa živim vapnom, a potraga za njim trajala je tri godine, pa se čak i vjerovalo da je u tajnosti napustio zemlju.

Nakon što su pronašli njegovo tijelo, potkraj marta 2003., provedena je detaljna istraga, a put je preko Jedinice za specijalne operacije i njihovog zapovjednika Milorada Ulemeka Legije, doveo do bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića i njegove supruge Mire Marković.

Oboje su zapravo imali motiv da se Stambolića izbriše s lica zemlje iako su Stambolić i Milošević bili prijatelji od studentskih dana.

Izvor:Kurir