Home Vijesti Alija Fatić: Budete li to uradili NA PALAMA, onda će BiH DA...

Alija Fatić: Budete li to uradili NA PALAMA, onda će BiH DA VAM ZOVE KOSOVO

322
SHARE

Predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić žestoko je regao na najavu odigravanja prijateljske utakmice odbojkašica Srbije i Azerbejdžana u Palama i poručio da će, ako se to zaista desi, selekcija BiH tražiti da igra u Novom Pazaru protiv Kosova ili Turske.– Niko nas nije kontaktirao, niti smo mi dali bilo kakvu saglasnost. Ja sam predsjednik Saveza za cijelu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu saradnju s klubovima iz Srpske, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar – izjavio je Fatić.

On je dodao da OSBiH neće dati saglasnost, ali i ukoliko se utakmica odigra – spremiti odgovor.
– Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske. Da vidimo kako će se tada osjećati Zoran Gajić i Odbojkaški savez Srbije, koji nam se uopšte nije javio – poručio je Fatić.

Odbojkašice Srbije biće na pripremama u Palama od 4. do 18. jula i zakazale su prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

To nije prvi put, pošto su prošle godine u Republici Srpskoj, u Banjaluci, odigrale utakmicu protiv Bugarske, s tim da tada nije bilo “zamjerki” iz Odbojkaškog saveza BiH.