Ovo je Ana, majka dvoje malodobne djece koja je više nikada neće vidjeti

Prema do sada poznatim informacijama, Ana je u tom stanu živjela sa dvojicom sinova, a porijeklom je iz Velike Plane. Njen partner, Dejan T. u tom trenutku bio je na poslu, a Anina majka je spletom okolnosti u trenutku bla u blizini stana, ni ne sluteći šta joj je sa djetetom.U jakoj eksploziji koja je u četvrtak odjeknula u Beču poginula je Ana B. (29) iz Velike Plane, majka dvoje maloljetne djece, koja je živjela u zgradi u kojoj je odjeknula detonacija.

Tijelo žene s Balkana pronađeno ispod betonskih blokova zgrade u Beču

Pored nje, tragično je nastradao i 22-godišnji kuhar iz austrijskog glavnog grada, a 15 ljudi, uključujući i jednog vatrogasca, je povrijeđeno.

Ana B. (29) u trenutku eksplozije se nalazila u svom stanu u kom je živjela sa sinovima. Stariji sin je, osjetivši da se nešto događa, odjurio po mlađeg brata koji je u tom trenutku bio u toaletu i izvukao ga je napolje. Njihova majka Ana bila u dječjoj sobi, a snažna detonacija najvjerovatnije izazvana gasom, oborila ju je na zemlju. A onda su se zidovi urušili na nesrećnu ženu, piše srbijanski Blic.

Ako je suditi prema informacijama koje je dijelila na društvenim mrežama, najviše je voljela svoje dječake, čije je fotografije često objavljivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *