Home Vijesti DRAGIČEVIĆ DEMOLIRAO DODIKOVU MEDIJSKU MAŠINERIJU: “Za zločinački portal pišu Pero Simić, Siniša...

DRAGIČEVIĆ DEMOLIRAO DODIKOVU MEDIJSKU MAŠINERIJU: “Za zločinački portal pišu Pero Simić, Siniša Mihajlović, Aleksandar Vranješ koji su nagrađeni…”

318
SHARE

Vranješ i Mihajlović su dobili diplomatska mjesta, a Simić je i dalje u Kabinetu Milorada Dodika.

Na pomenutom portalu često se objavljuju fabrikovane vijesti, koje prenose režimski mediji. Posebno se na tom portalu satanizuje porodica Dragičević, kao i grupa Pravda za Davida, koji više od jedne godine traže istinu u vezi ubistva banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog studenta Davida, na Facebook profilu objavio je da “iza zločinačkog portala Infosrpska stoje Burlini savjetnici Aleksandar Vranješ, Pero Simić, Siniša Mihajlović. Tužite me svi za klevetu. Jedva čekam. PzD”.

U pitanju je portal koji služi za obračun sa protivnicima režima, a Vranješ, Simić i Mihajlović su ljudi bliski Miloradu Dodiku, koji su potpisnici lažnih vijesti i koji su za to nagrađeni dobrim mjestima.

Vranješ i Mihajlović su dobili diplomatska mjesta, a Simić je i dalje u Kabinetu Milorada Dodika.

Na pomenutom portalu često se objavljuju fabrikovane vijesti, koje prenose režimski mediji. Posebno se na tom portalu satanizuje porodica Dragičević, kao i grupa Pravda za Davida, koji više od jedne godine traže istinu u vezi ubistva banjalučkog studenta Davida Dragičevića