Home Vijesti Govedarica: To je to, VIŠE NEMA REPUBLIKE SRPSKE

Govedarica: To je to, VIŠE NEMA REPUBLIKE SRPSKE

963
SHARE

Kada govorimo o burazerskom sporazumu, koji su potpisali Dodik-Izetbegović-Čović, moramo da shvatimo da će kroz član 3 sporazuma Dodik da proda i Republiku Srpsku i narod koji živi u Republici Srpskoj, istakao je visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

– Burazerski sporazum jasno definiše realizaciju odnosa BiH sa Sjeveroatlanskim savezom, a ta realizacija odnosa, s obzirom na ono što su do sad potpisali SNSD-ovi funkcioneri, nije ništa drugo nego članstvo u NATO paktu – rekao je Govedarica.

Smatra da bi najbolje bilo da Dodik, Izetbegović i Čović zajedno izađu i saopšte šta su to oni potpisali i dogovorili.

– Ovo je jedan klasični izdajnički sporazum po pitanju ideja koje baštini Republika Srpska. Dodik izdaje ideje Republike Srpske koje se nikad nisu mijenjale osim kad je on sa funkcionerima SNSD-a potisivao dokument o napretku BiH ka NATO paktu – istakao je Govedarica.

Dodaje da Dodik nema drugog puta nego da ide u formiranje Savjeta minsitara a da onda “naknadno prevari svoje koalicione partnere”.

– Dodik i kroz ovaj sporazum, kao i do sada, svoju politiku definiše na poznat način: kada treba da ostvari ličnu korist ili partijske benefite za svoju stranku, on ne gleda koliku će štetu napraviti Republici Srpskoj – zaključio je Govedarica.