Home Vijesti KOLAŠINCU I OZILU STIGLE OPASNE PRIJETNJE: “Uzećemo vam sve što imate”!

KOLAŠINCU I OZILU STIGLE OPASNE PRIJETNJE: “Uzećemo vam sve što imate”!

313
SHARE

Bosanskohercegovački nogometaš Sead Kolašinac postao je nedavno je postao glavna vijest nakon što je hrabrom reakcijom otjerao napadače koji su napali automobil koji je vozio njegov suigrač Mesut Ozil.

Ozil se vozio u svom Mercedesu po Sjevernom Londonu, kad su ga zaskočila dvojica napadača na mopedima te pokušala zaustaviti njegov automobil i opljačkati ih. Iz automobila je iskočio bosanskohercegovački nogometaš Sead Kolašinac i otjerao napadače.

Međutim, ispostavilo se da su stvari malo kompliciranije. The Sun je u nedjelju objavio da je dvojac dobio nove prijetnje zbog čega nigdje ne idu bez pratnje. Također, naveli su da su se našli usred obračuna bandi.

“Uzet ćemo vam sve što posjedujete”, navodno je poruka koju su dobili od onih koji su ih nedavno napali. S duge strane lokalna istočno-evropska banda nastoji ih odbraniti te su poručili da takve napada na njih dvojicu neće tolerirati.

Zbog cijele situacije supruga Seada Kolašinca iz straha se vratila u Njemačku te je rekla da se više ne vraća u Englesku.