Sa Manjace porucuju vuci,DODIK I VULIN STIGLI NA MANJAČU

U Stričićima na Manjači, rodnom mjestu narodnog tribuna Petra Kočića, danas je centralna manifestacija 54. Kočićevog zbora

Na završnu ceremoniju 54. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači, stigao je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije.

Ministar Vulin je stigao vojnim helikopterom Ministarstva odbrane Srbije. Vulin je redovan gost Kočićevog zbora već godinama. Porijeklom je i sam sa Manjače, pišu Nezavisne novine.

U Stričićima na Manjači, rodnom mjestu narodnog tribuna Petra Kočića, danas je centralna manifestacija 54. Kočićevog zbora.

U okviru Kočićevog zbora otvarana je i druga kuća na Kočićevom ognjištu, a u podne je planiran kulturno-umjetnički program.

Nadmetanje u narodnim vještinama i sportovima, džipijada, učešće padobranaca, te borba bikova za nagradu “Jablan” predviđeni su od 13 sati.

Tradicionalna manifestacija Kočićev zbor, u okviru kojeg su organizovani brojni sadržaji i predstavljena turistička ponuda, počela je 19. avgusta, a završava se danas.

(SB)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *