“PUŠILA JE CIGARU ZA CIGAROM, PILA JE PIVO ZA PIVOM…”: Ulemek otkriva najintimnije detalje Cece i Arkana

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, detaljno je opisao prvi susret Željka Ražnatovića Arkana i, tada, Svetlane Veličković

Arkanove prve riječi kada ju je ugledao bile: “Što si mi je doveo?”, obraćajući se Oliveru Mandiću.

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, detaljno je opisao prvi susret Željka Ražnatovića Arkana i, tada, Svetlane Veličković.

“Arkan i Oliver Mandić su bili jako dobri prijatelji i jednog dana dolazi on kod Arkana u Erdut da mu se požali na veliki problem koji ima”, objašnjava Ulemek.

Oliver je tada Željku objasnio kako postoji jedna mlada, lijepa i dobra pjevačica koja se nalazi u Švajcarskoj kod nekih muslimana.

“Otišla je po ugovoru, pričao je Oliver Mandić Arkanu, a oni su joj uzeli pasoš, a majka i otac kukaju i plaču”, nastavlja Mihajlo Ulemek.

Arkan je samo odgovorio da za njega ne postoji nemoguće i odmah angažovao svoje prijatelje kako bi Svetlanu Veličković prebacili u Beč.

“Nakon izvjesnog vremena Ceca se pojavljuje na jednoj svadbi u Erdutu, Oliška je doveo da pjeva”, nastavlja Ulemek.

I dodaje kako su Arkanove prve riječi kada ju je ugledao bile: “Što si mi je doveo?”, obraćajući se Oliveru Mandiću.

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka, kaže kako mu je jednom prilikom u nekom hotelu u Banjaluci, na vrata sobe zakucala Ceca.

Pustio ju je unutra.

“Zamolila me je tada da kažem Željku koju lijepu riječ za nju, jer je ne j*ebe ni dva odsto”, rekao je Mihajlo.

On joj je tada objasnio da Arkanu nema ništa lijepo da kaže za nju.

“Pušila je cigaru za cigarom, on to nije voleo. Pila je pivo za pivom, čovjek u životu nije popio alkohol, on to ne voli. Nisam spavao sa njom pa da znam kakva je u krevetu. Kako da je hvalim?”, nastavlja Legijin stric za Balkan info i dodaje da se nakon njegovih riječi Ceca samo okrenula i otišla.

Prema njegovim riječima, nakon ovog događaja iz hotela je Ceca Radetu Rakonjcu kazala da će od njihovog komandanta napraviti malecnog čovjeka.

Mihajlo je Radetu samo kazao da ta priča ne pije vodu i da glupa pjevačica Arkanu ne može ništa. Rakonjac je Ulemeka upozorio na činjenicu da Ceca nije naivna.

“Prošlo neko vrijeme, i mene Arkan pozove da dođem u Beograd. Krenemo ka nekoj privatnoj kući, unutra mrak, kad ono studio Marine i Fute Tucaković. Oblepljen kartonima za jaja, Ceca u nekom staklenom kavezu sa slušalicama, onaj tamo nešto miksuje”, priča Mihajlo Ulemek.

Mihajlo Ulemek se na svadbi napio, ali ne zbog veselja.

“Ja i pokojni Šuca Đorđević smo kod Cece popili, jedno dobre dvije litre viskija, a posle još četiri. Da vam kažem, od muke sam plakao”, ovim Ulemek završava svoju priču o upoznavanju Arkana i Cece.

(SB)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *