Home Vijesti CVIJANOVIĆKA SVE IZNENADILA PRAGMATIČNOM IZJAVOM: “Iz SNSD-a…”

CVIJANOVIĆKA SVE IZNENADILA PRAGMATIČNOM IZJAVOM: “Iz SNSD-a…”

327
SHARE

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da će na predstojećim lokalnim izborima u BiH, koji će biti održani naredne godine, među kandidatima ove partije za načelnike i gradonačelnike biti i novih i starih imena.

Cvijanovićeva je naglasila da SNSD kao velika i organizovana politička partija nikada nema klasične pripreme za izbore, jer su njeni predstavnici stalno na terenu, sa građanima i slušaju njihove potrebe i zahtjeve.

“Imamo taj formalno propisani dio, odnosno kampanju kada se sve sumira i ide od grada do grada. Naša kampanja je naš odnos prema građanima i to je nešto što se dešava svakodnevno u kontinuitetu evo već 13 godina, koliko smo na vlasti.

Mi smo u stalnom kontaktu sa ljudima, planiramo i realizujemo projekte, objašnjavamo ljudima šta smo uradili, šta nismo uspjeli”, naglasila je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, SNSD nema klasične pripreme za izbore osim tih organizaciono-tehničkih stvari i te predizborne vizure u kojoj se dešavaju mitinzi i ono što čini predizbornu kampanju.

Ona je navela da je SNSD stalno u pripremi jer stalno i upravlja svim procesima i sluša šta građani kažu – gdje treba škola, bolnica, obdanište, gdje treba napraviti put i slično.

(SB)