CRNADAK UZVRATIO KOŠARCU I STEVANDIĆU: “Pisac Ustava BiH bez RS i najhrabriji borac VRS iz hotela Bosna, opet glume patriote”

Nakon što je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak upozorio da najava SNSD-a kako će tražiti rušenje Oružanih snaga BiH, Uprave za indirektno oporezivanje, Suda BiH i drugih zajedničkih institucija predstavlja, “veliku ludost i poziv na novi rat”, član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac mu je poručio da “SNSD nikada nije prizivao rat, niti bilo kakve oružane sukobe. Ovakve optužbe na račun najveće i najjače političke partije u Republici Srpskoj nije iznosio čak ni Bakir Izetbegović”.

Također, predsjevadavajući srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić izjavio je da je izjava Crnatka “ogavna i nekulturna”.

Crnadak nije ostajao dužan, pa je na svom FB profilu uzvratio Košarcu i Stevandiću.

“Staša Košarac, pisac Ustava BiH bez Republike Srpske i Nenad Stevandić, najhrabriji borac Vojske Republike Srpske iz hotela Bosna, danas opet glume patriote i maltretiraju narod Republike Srpske. Dragi Staša i Nenade, brzo će 5. septembar, formirajte konačno vlast sa vašom braćom iz SDA i HDZ. Čekamo vas već 10 mjeseci”, naveo je Crnadak.

(S.B.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *