MBAPPE U DRUŠTVU SAFETA SUŠIĆA: Dvije najveće zvijezde PSG-a u istom dresu

Na fotomanipulaciji Bleacher Reporta nalazi se najveća mlada zvijezda svjetskog fudbala Kylian Mbappe i najbolji bosanskohercegovački igrač svih vremena Safet Sušić u dresovima skoro identičnog dizajna.

Najznačajniji svjetski web portal za sport Bleacher Report objavio je foto manipulaciju za nekoliko evropskih klubova koji su za ovu sezonu izradili garniture dresova po uzoru na neke od najljepših dizajnova iz prošlosti. Na fotografijama su prestavljene sadašnje klupske zvijezde pored igrača koji su nekada sa puno uspjeha nosili isti dres.

Na fotografijama se tako našao Paul Pogba, igrač Manchester Uniteda, u društvu sa nekadašnjom velikom zvijezdom svjetskog fubala i Manchester Uniteda, David Beckam. Barcelonu na ovoj fotografiji predstavljaju Gerard Pique i legendarni brazilski napadač Ronaldo, a Arsenala Alexander Lacazzette i Ian Wright.

Dizajn dresa Paris Saint Germaina iz sezone 1982/1983 Parižani su odlučili ponovo vratiti u upotrebu uz male modifikacije. Bleacher Report je stoga uradio komparaciju starog i novog dresa pa su na slici predstavili dvije najveće zvijezde PSG-a koje su nosile ovaj dizajn dresa, legendarnog bosanskohercegovačkog fudbalera Safeta Sušića i najveću mladu zvijezdu u svijetu fudbala Kylana Mbappea.

(S. B.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *