Home Sport NESUĐENI TRENER „SARAJEVA“, KOJEG SU OTJERALI ZBOG FOTKE S ARKANOM, OBRUKAO SE...

NESUĐENI TRENER „SARAJEVA“, KOJEG SU OTJERALI ZBOG FOTKE S ARKANOM, OBRUKAO SE ZA SVA VREMENA: Nevjerovatno je šta je napravio, smije mu se cijela država…

153
SHARE

Ljupko Petrović, iskusni trener koji je jedno vrijeme bio i kandidat za klupu FK Sarajevo, napravio je gaf koji će se dugo prepričavati

Iako se u njegovim godinama mnogi odlučuju za mirovinu, Petrović je ovog ljeta odlučio da otvori novo poglavlje i preuzme CSKA, a zbog suspenzije u subotnjem ogledu protiv Boteva nije mogao da sjedi na klupi ovog tima.

Za Petrovića to kao da ništa nije značilo, pa je odlučio upute davati telefonski unatoč svim zabranama, a možda bi na kraju i sve ostalo pod velom tajne da umjesto pomoćnog trenera nije pozvao – novinara.

Kako nije shvatio da je krivi broj, Petrović je urlao na novinara zbog zamjene koju on nije “naručio”, a zbog prevelike nervoze nije odustajao ni kada mu je ovaj spuštao slušalicu ne znajući u početku o čemu se radi.

Cijelu priču novinar je iskoristio i plasirao je u javnost, a Petrović je zbog komunikacije tokom suspenzije morao da plati novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura.