MEKTIĆ OTKRIO ŠOKANTNU VIJEST: Evo ko će uskoro naslijediti Milorada Dodika!

“To meni nije iznenađujuće”, kazao je Mektić.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić je gostovao u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića i otvoreno govorio o aktuelnim dešavanjima u BiH.

“Nemam drugi pasoš, šta će mi. Pomažem ljudima, žao mi je djece, očevi se stide pred djecom jer nemaju para-to im je država uradila”, kazao je između ostalog Mektić.

“Šta se patrijarh miješa u politiku? Stalno govore da sam odlazeći ministar, a ja šest godina tu. Politčari i fukare će odgovarati za kriminal! RS je ojađena, osiromašena i opljačkana, diktatura. Pericu Stanića pokušavaju eliminisati. Najbolje poništiti konkurs za direktora SIPA-e”, istakao je ministar.

“Dobio sam informacije da Milorad ozbiljno piprema svoga sina Igora da ga naslijedi, ja vidim da Igor sve više u javnosti komentariše političke događaje i iznosi političke stavove. Pretpostavljam da će Igor stati na čelo SNSD-a. U pitanju je dinastija, to neko doživljava kao privatnu svojinu. To meni nije iznenađujuće”, kazao je Mektić.”Dobio sam informacije da Milorad ozbiljno piprema svoga sina Igora da ga naslijedi, ja vidim da Igor sve više u javnosti komentariše političke događaje i iznosi političke stavove. Pretpostavljam da će Igor stati na čelo SNSD-a. U pitanju je dinastija, to neko doživljava kao privatnu svojinu. To meni nije iznenadjujuce, rekao je Mektic.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *