Home Vijesti PROCURILI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE VOĐE NAVIJAČA „PARTIZANA“: Bježao je pred ubicama preko...

PROCURILI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE VOĐE NAVIJAČA „PARTIZANA“: Bježao je pred ubicama preko igrališta punog djece, a onda…

190
SHARE

Ljubomir Marković zvani Kića (37), jedan od vođa Alkatraza, frakcije navijača Partizana poznate po kriminalnim aktivnostima, ubijen je sinoć oko 20:30 u beogradskom kvartu Voždovac, a jutro poslije doznaju se novi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Kako javljaju tamošnji mediji, neposredno prije ubojstva i prilikom samog usmrćivanja Markovića, ukupno se čulo šest hitaca, od čega su dva posljednja bila u glavu ubijenog. Dvojica napadača su ga dokrajčili nakon što im je ranjen pokušao pobjeći.

Marković, navodno i sam naoružan, ubijen je na 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije, koje je u trenutku zločina bilo puno djece. Policija mu je tijelo pronašla kod benzinske stanice, na pola puta između škole i balona za mali nogomet. Kako javlja reporter Telegrafa, balon je bio prepun djece koja su došla na trening.

Brojni roditelji čekali su djecu ispred balona i ostali su šokirani onim što su tada ondje vidjeli i čuli: Marković je istrčao upravo iz balona punog djece i od tamo bježao ubojicama prije nego što su ga stigli i likvidirali.

Marković je prije ubojstva bio u balonu i igrao nogomet, a ubojice su ga čekale ispred objekta.