KOLINDA SE „VADI“, ALI ČINI TO OČAJNO: „Nije me Tito poslao u Ameriku, to je učinio moj tata mesar, krvavo je…“

U intervjuu je odgovorila i na kritike povjesničara kako Hrvatska nije bila iza Željezne zavjese, kao i na kritike da je ona bila privilegirana budući da je izašla iz Jugoslavije i otišla na školovanje u SAD

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas će gostovati u emisiji Točka na tjedan televizije N1.

Dio intervjua je objavljen, a u njemu Kolinda govori kada će objaviti program kandidature.

Osim toga, poriče kako je ikada rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina.

“Ekonomski pokazatelji su bolji, ali se još nisu prelili na život ljudi”

“Nisam rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina tijekom mandata, već da čvrsto vjerujem da može biti i da moramo raditi prema tome. I kao što sam rekla, ekonomski pokazatelji jesu bolji, međutim to se još nije prelilo na život ljudi. I želim da ljudi žive bolje, da osjete to na svojim plaćama. To je sasvim realno i sasvim moguće i to ću predložiti i u svojem sljedećem programu”, kazala je

Na pitanje kada će objaviti program kandidature, predsjednica je rekla: “11. studenoga.”

“Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar koji je krvavo radio da bi zaradio za to”

Kolinda je u intervjuu odgovorila i na kritike povjesničara kako Hrvatska nije bila iza Željezne zavjese, kao i na kritike da je ona bila privilegirana budući da je izašla iz Jugoslavije i otišla na školovanje u SAD.

“Naravno da ste mogli izaći iz Jugoslavije s tom crvenom putovnicom. Ali nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar koji je krvavo radio da bi zaradio za to”, rekla je predsjednica.

Dodala je i kako je Tito bio inteligentan čovjek koji je dopustio izlaske iz države kada je vidio da se “cijela stvar raspada”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *