ALEKSANDRA PANDUREVIĆ BRUTALNO ISMIJALA DODIKA: “Još samo člansku kartu SDS-a da mu uručimo”

Eto, ispade da taj Plan reformi krije od predsjednice RS Cvijanović, visokih funkcionera SNSD Radmanovića, Košarca, Igora Žunića, ali i predsjednika NS RS Čubrilovića, a da je u dosluhu sa SDS i PDP. Još samo člansku kartu SDS-a da mu uručimo – kaže Pandurevićeva

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ponovo obmanjuje javnost, tvrdeći da je opoziciji poslao Plan reformi. Vadeći se iz pozocije da je širom otvorio vrata ulasku BiH u NATO, gazeći sve ono što je obećavao građanima RS, Dodik se novim neistinama zapetljava u sopstvene kučine, izjavila je za Insajder Aleksandra Pandurević, član GO SDS.

– Eto, ispade da taj Plan reformi krije od predsjednice RS Željke Cvijanović, visokih funkcionera SNSD Nebojše Radmanovića, Staše Košarca, Igora Žunića, ali i predsjednika NS RS Nedeljka Čubrilovića , a da je u dosluhu sa SDS i PDP. Još samo člansku kartu SDS-a da mu uručimo.-kaže Pandurevićeva.

Plan reformi, ma šta Dodik govorio, tvrdi , ”jeste aktivan ulazak u program Akcionog plana za članstvo u NATO”.

– S tog puta se niko nije vratio, ma šta Dodik tvrdio. Nakon ubrzanog prijema Sjeverne Makedonije u NATO, u januaru iduće godine, BiH može očekivati ubrzan poziv za članstvo, i to zahvaljujući Dodiku – smatra Pandurevićeva.

– Planom reformi, prenoseći sve odluke na nivo BiH, Dodik je odluku o članstvu u NATO sveo na jednog čovjeka – sebe. Kao i sada, odlučiće Predsjedništvo BiH, a ne NS RS i građani na referendumu – tvrdi Pandurevićeva.

O Planu reformi koji je ništa drugo do ”prekršteni ANP”, smatra ona, morala se izjasniti NS RS prije njegovog usvajanja u Predsjedništvu BiH.

– Ako je Dodik kao što tvrdi, preveslao ambasadore Kvinte , Komšića, Džaferovića i njihove partije, onda nema nijedan razlog da kao zmija noge krije dokument. Već ga je morao pokazati javnosti, pa neka građani daju sud o njemu – ocijenila je Aleksandra Pandurević.

Nažalost, Dodikova politika je oduvijek bila, kako smatra, ”zategni konopac do kraja, a onda popusti i daj i ono što ti niko ne traži”, prenosi Insajder.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *