DF BRUTALNO SPUSTIO LIDERU SDP-a: “Nikšić se osramotio, diletantski tvrdio da će šef misije BiH pri NATO-u blokirati dostavljanje dokumenata u Brisel”

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine putem Misije Bosne i Hercegovine pri NATO-u dostavilo je Program reformi, odnosno Godišnji nacionalni program. Danas, kada je to javnosti poznato, valja podsjetiti na riječi predsjednika SDP-a Nermina Nikšića, ali i drugih viđenijih SDP-ovaca da će Mitar Kujundžić šef Misije BiH pri NATO-u blokirati dostavljanje Godišnjeg nacionalnog programa.

U svome neznanju i gluposti Nikšić i SDP-ovci su lamentirali i tvrdili da je Kujundžić Dodikov čovjek koji će dostavljanje dokumenta blokirati. Istina je da je Kujundžić, karijerni diplomata i dugogodišnji uposlenik Ministarstva vanjskih poslova, a ne nekakav Dodikov čovjek.

Kao predstavnik Misije BiH pri NATO-u nije imao niti namjeru niti mogućnost da ne ispoštuje ODLUKU Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kako su to u svojim nadanjima zamišljali u SDP-u BiH, a sve ne bi li nekako neupitnu pobjedu Bosne i Hercegovine građanima predstavili kao poraz.

Na veliku žalost Nikšića i SDP-a, BiH je predala svoj prvi Godišnji nacionalni program, put Bosne i Hercegovine prema NATO-u ovim historijskim činom je deblokiran. Nermin Nikšić i SDP su se osramotili. Teško je vjerovati da će prestatit da se sramote i nadaju porazima države Bosne i Hercegovine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *