Home Sport United dovodi Wernera koristeći Realovu “taktiku” prilikom potpisivanja Hazarda

United dovodi Wernera koristeći Realovu “taktiku” prilikom potpisivanja Hazarda

64
SHARE

Manchester United se smatra jednim od glavnih kandidata za dovođenje Time Wernera.

Sjajni njemački napadač igra još jednu dobru sezonu i glavni je “krivac” što je Leipzig trenutno lider u Bundesligi, a ima li smisla da Werner ode iz ekipe koja se bori za titulu u Njemačkoj zbog ekipe koja će teško da se bori i za prva četiri u Premier ligi?

Naravno, odgovor je jasan, ali također je važno naglasiti veličinu Manchestera u odnosu na Leipzig u nogometnom svijetu, što je uvijek važno igračima kada prave transfere.

Stručnjak za transfere Ian McGarry kaže da igrača žele i Chelsea i United, a da će Crveni vragovi koristiti “taktiku” Reala koji je na sličan način doveo ljetos Edena Hazarda.

Dakle, United će pričekati kraj sezone, a u međuvremenu dati priliku i Leipzigu i Werneru da odrade posao do kraja i da se na ljeto zadovoljno rastave.

“United je skautirao Wernera na mečevima Leipziga. Moja je informacija da Werner favorizira transfer u Premier ligi, ali Leipzig sada ima ambicije za povijesnu titulu i nije realno da proda svog najboljeg napadača u januaru. Unatoč želji igrača, siguran sam da ga Leipzig ne želi prodati. Ali postoji vrsta posla koji klubovi sklapaju s igračima koji žele da odu. To znači da klub dobije tih šest mjeseci povjerenja igrača, a onda ga pusti za neku razumniju opciju. To svima odgovara, tako je i Hazard završio u Realu”, kazao je McGarry.