United dovodi Wernera koristeći Realovu “taktiku” prilikom potpisivanja Hazarda

Manchester United se smatra jednim od glavnih kandidata za dovođenje Time Wernera.

Sjajni njemački napadač igra još jednu dobru sezonu i glavni je “krivac” što je Leipzig trenutno lider u Bundesligi, a ima li smisla da Werner ode iz ekipe koja se bori za titulu u Njemačkoj zbog ekipe koja će teško da se bori i za prva četiri u Premier ligi?

Naravno, odgovor je jasan, ali također je važno naglasiti veličinu Manchestera u odnosu na Leipzig u nogometnom svijetu, što je uvijek važno igračima kada prave transfere.

Stručnjak za transfere Ian McGarry kaže da igrača žele i Chelsea i United, a da će Crveni vragovi koristiti “taktiku” Reala koji je na sličan način doveo ljetos Edena Hazarda.

Dakle, United će pričekati kraj sezone, a u međuvremenu dati priliku i Leipzigu i Werneru da odrade posao do kraja i da se na ljeto zadovoljno rastave.

“United je skautirao Wernera na mečevima Leipziga. Moja je informacija da Werner favorizira transfer u Premier ligi, ali Leipzig sada ima ambicije za povijesnu titulu i nije realno da proda svog najboljeg napadača u januaru. Unatoč želji igrača, siguran sam da ga Leipzig ne želi prodati. Ali postoji vrsta posla koji klubovi sklapaju s igračima koji žele da odu. To znači da klub dobije tih šest mjeseci povjerenja igrača, a onda ga pusti za neku razumniju opciju. To svima odgovara, tako je i Hazard završio u Realu”, kazao je McGarry.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *