STANIVUKOVIĆ SE ZAHVALIO RAMIĆU: „Drago mi je što je na čelo toga stavio mene, shvatio je da…“

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Edin Ramić nedavno je govorio o koalicijama i potencijalnim koalicijama istaknuvši tako da, za sada, “dok Stanivuković ne poraste, biće prinuđeni da sarađuju sa Dodikom”

PDP-ov poslanik Draško Stanivuković za N1 je govorio o ovom Ramićevom komentaru.

“Shvatio sam to da je on duboko uvjeren kao i svaki čovjek da ovo što radim dobija sve veću podršku i da on zna da poslije ove vlasti dolaze novi ljudi. Drago mi je što je na čelo toga stavio mene”, objasnio je Stanivuković.

“On to smatra zbog godina. Mislim da je to pogrešan pristup. Godine nisu odlika ničije zrelosti, sposobnosti. Naprotiv, mojih godina ljudi u prošlosti su osvajali kontinente, svijet. Ja imam 26 godina, to je dovoljan broj godina da racionalno razmišljam, da mi srce radi junački, da imam mnogo energije, da mogu da pretrčim i njihove skupocjene automobile što voze. Srce mi diše za ovu ideju i za ovo što radim.”

“Ja to tumačim da on kaže da će ova ideja koju danas predstavljam biti najjača ideja u RS-u s kojom će partneri iz Federacije morati da sarađuju”, zaključio je Stanivuković u razgovoru za N1.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *