“Neka Nedved začepi usta i ne priča sa mnom”

Strasti poslije utakmice između Juventusa i Fiorentine se još uvijek nisu smirile. Bianconeri su slavili s 3:1, uz dva gola Cristiana Ronalda iz penala.

Susret na Allianz stadionu imao je i treće poluvrijeme, a glavni akteri su bili potpredsjednik Juventusa Pavel Nedvel i predsjednik Fiorentine Ricco Commisso.

Nedved je poslije susreta rekao kako protivnici Juventusa trebaju prestati tražiti albije za poraze jer je Commiso prije toga poručio kako su sudije danas pomogle Bianconerima.

“Neka Nedved začepi i ne priča sam nom. Ja ne pričam s Nedvedom, pričat ću samo s njegovim predsjednikom”, poručio je Commisso prilikom povratka u Firencu.

“Malo sam se smirio, ali sam još uvijek bijesan. Ono tšo sam vidio nije bilo pošteno, ne samo danas nego i u prethodnim utakmicama.”

“Nisam ništa rekao o sudijama u prethodnih sedam mjeseci, ali danas to trebam reći radi naših navijača i igrača. Ako hoće da me kazne, neka me kazne”, poručio je Commisso..

Viole nakon 22 odigrane utakmice zauzimaju tek 14. mjesto na tabeli sa svega 25 bodova i daleko su od borbe za mjesta koje vode u Evropu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *