ŠEŠELJ ĆE PAMTITI PROMOCIJU SVOJE SRAMNE KNJIGE O NEGIRANJU GENOCIDA U SREBRENICI DOK JE ŽIV: Evo šta su mu napravili građani Novog Sada…

Kako saznajemo boja simboliše “krvave tragove koje vođa Radikala ostavlja za sobom”.

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj, nakon promocije u Beorgadu, promovisao je juče u Novom Sadu svoje, kako ga je nazvao, “naučno delo“ u tri toma “U Srebrenici nije bilo genocida”.

Na promociji ovog sramnog pamfleta, osim četničkog vojvode govorili i funkcioneri SRS-a Milorad Mirčić i Đurađ Jakšić.

U toku dana, u znak protesta, zbog negiranja najvećeg zločina u Evropi, nepoznata osoba prosula je crvenu boju ispred Radničkog doma u Novom Sadu, gdje je Srpska radikalna stranka organizovala promociju knjige svog lidera.

Kako saznajemo boja simboliše “krvave tragove koje vođa Radikala ostavlja za sobom”.

Podsjetimo, i u Beogradu je na promociji Šešeljeve knjige “U Srebrenici nije bilo genocida” u prostorijama opštine Stari grad, došlo do svojevrsnog protesta.

Naime, aktivisti Fonda za humanitarno pravo htjeli su da podjele svoj “Dosije: Zločini nad Hrvatima u Vojvodini”, a Šešelj zatražio od obezbjeđenja da ih ukloni iz zgrade.

Među njima je bila i bivša direktorka Fonda za Humanitarno pravo Nataša Kandić, koju je obezbjeđenje takođe izbacilo iz Opštine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *