AKO VAM JOŠ UVIJEK NIJE JASNO ZAŠTO RAKITIĆ USKORO ODLAZI: Pogledajte majstoriju o kojoj će se dugo pričati, mladi veznjak Barcelone napravio je čudo…

Frenkie de Jong pokazao je zašto je Barcelona veznjaka budućnosti, koji je to ne samo zbog svojih godina (22) nego i znanja, vještina i sposobnosti, označila nositeljem igre u idućih deset godina i prošle godine platila Ajaxu 75 miliona eura

Mladi nizozemski genijalac je u 9. minuti utakmice 23. kola La Lige kod Betisa, kojeg je Barcelona pobijedila 3:2, pri vodstvu suparnika 1:0 izveo genijalnu akciju.

Počeo ju je tako da je ispred kaznenog prostora svoje momčadi pokupio Lengletovo riskantno dodavanje, odbio napad dvaju suparnika kojih se otresao snagom, brzinom i driblingom u sprintu.

Nakon što je tako osvojio dio terena do centra, vanjskom je odigrao za Messija na desnom krilu i otrčao dalje prema kaznenom prostoru Betisa.

Velemajstor prepoznaje velemajstora, pa su se De Jong i Messi savršeno razumjeli. Prvi je našao prostor, a drugi mu je tamo poslao loptu krasnim proigravanjem preko obrane suparnika.

De Jong sada već neposredno pred suparničkim golom, 80 metara udaljen od mjesta na kojem je počeo akciju, nju završava tako da prima loptu prsima i desnicom je zakucava u mrežu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *