Dobro upućeni novinar tvrdi: Da, Ronaldo se želi vratiti!

Real Madrid je trijumfom nad Barcelonom u nedjelju navečer preuzeo prvo mjesto na tabeli La Lige i na taj način najavio izuzetno zanimljiv nastavak šampionata.

‘Kraljevi’ su golovima Vinicius Juniora i Mariana Diaza osigurali tri boda koja su im zagrantovala prvo mjesto sa bodom prednosti nad Barcelonom.

Trijumf nekadašnjih kolega sa tribina kultnog stadiona ispratio je i Cristiano Ronaldo čiji je dolazak privukao veliku pažnju nogometne javnosti.

Bio je ovo prvi povratak u Madrid od njegovog transfera u Juventus, a čini se da je još uvijek izuzetno vezan za klub u kojem je stekao status legende.

Dobro upućeni španski novinar, ali i prijatelj nekadašnje ‘sedmice’ Real Madrida Edu Aguirre tvrdi da je Ronaldo oduševljen dočekom i da se želi vratiti u klub!

“Ronaldo se želi vratiti u Real Madrid i to mi je priznao. Oduševljen je dočekom i atmosferom na stadionu. Trenutno je fokusiran na igru u Juventusu, ali siguran sam da je otvoren za povratak u Real Madrid ukoliko se stvori prilika.” – kazao je Aguirre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *