URNEBESNE ŠALE NA RAČUN SANJE VULIĆ; NAPISANA I MOLITVA: “Mile naš, koji si na čelu SNSD-a, da se sveti ime Tvoje…” (VIDEO)

Društvene mreže su se usijale nakon izjave poslanice SNSD-a u Parlamentu BiH Sanje Vulić da je za nju Milorad Dodik Bog. Poslanica iz Doboja predmet je šala a korak dalje je napravio advokat iz Banjaluke koji traži od suda u Doboju da preispita njenu radnu sposobnost.

Sada je na potezu Osnovni sud u Doboju kojem je advokat iz Banjaluke Dario Sandić poslao zahtjev za preispitivanjem radne sposobnosti poslanice SNSD-a.

“Ukoliko je neko u stanju da izjavi to što je izjavila poslanica SNSD-a Sanja Vulić iz Doboja neophodno je da građani zatraže pravnu zaštitu jer ti ljudi predstavljaju građane i upitno je kakve sve odluke mogu da donesu”, kaže advokat Sandić.

Prema njegovim riječima, sud u Doboju može po službenoj dužnosti da provede proceduru.

U međuvremenu, društvene mreže su preplavile šale na račun poslanice SNSD-a iz Doboja. Pojavila se i molitva “Bogu” Sanje Vulić.

Saša Čekrlija iz banjalučkog PDP-a je gradskoj upravi poslao prijedlog da Sanja Vulić bude preko reda uvrštena na listu kandidata za ključ grada i da to priznanje sa plaketom počasni građanin Banjaluke i dobije.

Sanja Vulić iz Doboja pohvalila se juče činjenicom da je za nju predsjednik njene stranke Milorad Dodik Bog pohvalila se juče na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH.

(SB)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *