POLICIJA TRAGA ZA DJEVOJČICOM KOJU JE OTEO 36-GODIŠNJAK: OTIŠLA DA BACI SMEĆE, OTAC DOBIO ZASTRAŠUJUĆ POZIV

Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, u nedelju u poslijepodnevnim satima nestala je 15-godišnja djevojčica, Larisa Nukić.

Njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

Mi smo sjedeli ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada vidjeti” i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi… Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada se nismo zamjerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićima i Lukavcu, ali za sada nema informacija  – rekla je kroz suze Emira Nukić.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopćeno da je jučer oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio D. M. (36) da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku.

Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga. Obavješten je dežurni tužilac, po čijim nalozima postupaju službenici OKP PU Lukavac – saopćeno je iz policije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *