Dvije Srbijanke očarale Ronalda: “Tražio mi je njihove brojeve”

Legendarni košarkaški stručnjak iz Srbije Božidar Boža Maljković otkrio je jednu urnebesnu anegdotu iz perioda dok je bio trener velikog Real Madrida.

On je vodio košarkaše Reala od 2004. do 2006. godine, a u to vrijeme je član nogometne ekipe madridskog velikana bio Brazilac Ronaldo, koji je često bio u raznim aferama i jednostavno, kao i svaki Južnoamerikanac, nije mogao da odoli lijepim ženama.

Igrom slučaja uvidio je dvije ljepotice iz Srbije i htio je da bude s njima. Kako je Boćža imao dobar odnos s Ronaldom, ovaj ga je “smarao” kada je jednom prilikom u Madrid doveo lijepe i tada mlade novinarke Maju Mandžuku i Miju Zečević iz Srbije.

Maljković je bio gost u popularnom podkastu “Sportlight”, pa se zajedno sa starijim novinarom Igorom Miljom podsjetio perioda kada je novinarska ekipa stigla da intervjuiše neke zvijezde Reala.

Brazilac je bio očaran izgledom novinarki iz Srbije, pa je molio slavnog srbijanskog trenera da mu nabavi njihove brojeve.

“Ronaldo lopov stari mi je tražio broj mobilnog telefona od Maje Mandžuke i Mie Zečević”, otkrio je Maljković, a zatim se ubacio i poznati novinar Igor Miklja:

“Imali smo grdne muke da ih odbranimo od Ronalda, ali smo uspjeli”, dodao je on.
Boža je također ponovio da je Ronaldo bio uporan i nije odustajao…

“Ja mu kažem čovječe jesi li ti normalan? Otac (Žarko Zečević) Mijin mi je veliki prijatelj, kako da ti dam broj?! A on samo ‘daj broj, daj broj'”, ispričao je kroz smijeh legendarni Boža.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *