PRIPREMITE SE NA NOVE DEVEDESETE: ”Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored Emirove kuće i dernjaju se “SELITE SE”

Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa “četiri S”, a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: “Pljevlja ne damo svetinje.”

Svi očekuju neke promjene nakon jučerašnjih izbora u Crnoj Gori, a o nekim “promjenama” se oglasio i Dragan Bursać na svom Facebook profilu. Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa “četiri S”, a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: “Pljevlja ne damo svetinje.”

Bursaćevu poruku s Facebooka prenosimo u cijelosti:

– Ovo su Pljevlja u Crnoj Gori.

U njima živi Emir Pilav. Bošnjak i građanin Crne Gore. Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored njegove kuće i dernjaju se-SELITE SE!

I danas je počelo. Emir kaže:

“Sjedili smo u lokalu, normalno bez ikakvih problema. Kolone su prolazile s fašističkim parolama i zastavama. Odjednom se zaustavilo vozilo, izašla su trojica iz kolone i napala nas fizički. Ja sam dobio udarac dok sam ležao na zemlji.”

Nakon toga je završio u Hitnoj. Emir se plaši za svoju sigurnost, sigurnost svoje porodice i sugrađana, koji ne pripadaju ljubiteljima četnika.

“Pa se ja pitam, je l’ to onaj plamen demokratije što ga sinoć upališe litijaši? Jer, ako jeste, pripremite se na nove devedesete”, napisao je Bursać.

(SB)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *