“VEČERAS ĆEMO DA UBIJEMO TEBE ILI GAZDU”: Zbog pjevačice pregazio vlasnika kafane, pa se vratio u rikverc da ga dokrajči!

Policija uhapsila Nenada D. (57) zbog sumnje da je poslije tuče „mercedesom“ namjerno dvaput prešao preko Aleksandra Radosavljevića (49) i usmrtio ga

Aleksandar Radosavljević Beli (49) iz Smedereva svirepo je ubijen u noći između četvrtka i petka na parkingu ispred svog restorana “Zlatna potkovica”, a policija je uhapsila Nenada D. (57) zbog sumnje da je počinio zločin.

Kako saznajemo, ubistvu je prethodila svađa u restoranu zbog muzike, a Nenad D. je Radosavljevića prvo udarao lopatom i ašovom, a potom ga je čak dvaput pregazio automobilom „mercedes“.

Nikola Radosavljević, sin ubijenog vlasnika restorana, kaže da je Nenad D. sa dvojicom prijatelja došao u njihov restoran u četvrtak uveče. – Jedan od njih rekao je pjevačicici: “Večeras ćemo da ubijemo tebe ili gazdu” i nakon nekog vremena je otišao.

Nikola objašnjava da je njegov otac radio u restoranu deset godina, a da mu se on pridružio kada je završio školu za konobara.

“To veče mi je rekao da zovem čovjeka da nam radi obezbjeđenje, kao da je naslutio neko zlo. Zvao sam tog čovjeka, ali on preksinoć nije mogao da radi” – kaže Nikola.

Poslije toga su se potukli neki gosti i otac ih je izbacio napolje i zaključao vrata. To je vjerovatno iznerviralo Nenada i njegovog prijatelja i počeli su da lome čaše – priča mladić, koji je kobne noći bio u kafani. Kako kaže, njegov otac je tada izbacio i njih dvojicu iz kafane.

“Potom su oni počeli da lupaju na vrata. Otvorio sam, a oni su zvali mog oca da izađe” – priča potreseni Nikola i dodaje da je otac izašao, a da je on ostao u lokalu, ne sluteći šta se dešava ispred.

“Čuo sam vrisku pjevačice. Kada sam izašao, vidio sam oca kako leži. Glava mu je bila krvava. Bilo mi je jasno da su ga njih dvojica tukla. Teško je disao, tada nisam ni znao šta se sve izdešavalo”, prepričava Nikola.

Uhapšeni je lokalni moćnik

Mještani Smedereva kažu da osumnjičeni Nenad D. važi za lokalnog moćnika.

“Ima svoju benzinsku pumpu i drži neke kamione. Ima para, zato se i bahato ponaša. Važi za imućnog i moćnog čoveka, koji ne preza ni od čega i misli da novcem može sve da kupi i da riješi”. kažu mještani.

On dodaje da je oca polivao vodom i zvao policiju i Hitnu pomoć.

“Za to vrijeme Nenad i njegov prijatelj su samo stajali, ni prstom da mrdnu. Kasnije sam od očevidaca čuo da kada je tata izašao napolje, njih dvojica su ga napala. Tukli su ga, a tata je onda lopatom udario šoferšajbnu na Nenadovom “mercedesu”.

On je onda namjerno dodao gas i pregazio tatu jednom, a onda se vratio u rikverc još jednom da ga dokrajči”, kroz suze priča mladić i nastavlja:

“Čim sam vidio oca, znao sam da mu nema spasa. Držao sam mu krvavu glavu, izdisao mi je na rukama. Rekli su mi i da su mu rebra bila smrksana skroz.”

Osumnjičenom Nenadu D. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *