URNEBESAN VIDEO KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA; PREDSJEDNIKU SRBIJE SMIJE SE CIJELI SVIJET: Pogledajte kako je Vučić bio oduševljen Trumpovim „poklonima“…

Srbijanski predsjednik sinoć se, nakon potpisivanja sporazuma s Kosovom u Bijeloj kući u Washingtonu, sasvim ozbiljno pohvalio olovkom koju je, tvrdi, dobio od Trumpa.

Na konferenciji za medije Aleksandar Vučić ponosno je vrtio olovku u ruci, objašnjavajući kako samo američki predsjednik “potpisuje s njom”, prenosi “Telegram”.

“Ovo je olovka koju ću da sačuvam za sebe, dobio sam je od Donalda Trumpa. Ovo je olovka kojom samo predsjednik Trump potpisuje. To je olovka koju je meni dao, kao što mi je napisao na papiriću poruku. I sad tražim tu poruku da ne objašnjavam…”, govorio je Vučić novinarima, dok se u pozadini čuje i vidi Marko Đurić kako mu, valjda kako predsjednik ne bi zaboravio, šapće za ključeve Bijele kuće.

Istog trena se Vučić i time pohvalio. “Dobio sam i ključeve od Bijele kuće. Rekao mi je: Ovo ti je da uvek možeš da uđeš u Belu kuću”, rekao je Vučić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *