POGLEDAJTE ŠTA JE DRITAN GOVORIO O SADAŠNJIM PARTNERIMA: “Nimalo mi se ne sviđaju, oni su…” (VIDEO)

Pogledajte kako je nekada govorio Dritan Abazović o sadašnjim partnerim

– Lekić, Mandić, Medojević i Milan Knežević nijesu moja družina. I nisu. Oni su opozicija. Da li se meni ta opozicija sviđa? Pravo da vam kažem, ne previše. Ne čak ni malo. Ali, i to je opozcija. Ja ne mogu da kažem za koga ljudu da glasaju. Ako su glasali za DF, što da radimo.

Ovo je na sjednici SO Ulcinj, u oktobru 2017. godine, a kako se čuje na snimku, rekao aktuelni lider Građanskog pokreta URA i koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović, koji danas sa Miodragom Lekićem koji je sada dio koalicije Mir je naša nacija, Andrijom Mandićem, Nebojšom Medojevićem i Milanom Kneževićem radi na formiranju nove vlasti i ekspertske vlade.

Naime, tokom tadašnje rasprave u Skupštini opštine Ulcinj, poslanik DPS-a Luiđ Škrelja prozvao je poslanika GP URA Dritana Abazovića da je lično on tražio od potpredsjednika DPS-a Duška Markovića da je jedini spas za Ulcinj da DPS opet dođe na vlast.

Škrelja je, tada tokom sjednice ulcinjskog parlamenta rekao da je Abazović prvo 2014. godine kazao da ide sa svima u koaliciju, samo da “makne DPS sa vlasti”!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *