Astrologija / Ovo su tri horoskopska znaka koja najviše varaju u vezi

Varanje partnera ovisi o brojnim faktorima. Promjene kroz život ili vezu, promjena sredine, iscrpljujući posao ili potreba za avanturom samo su neke od situacija koje mogu dovesti do prevare.

No, neki horoskopski znakovi su se pokazali kao nevjerniji od drugih, a njihova sklonost prevari im je u prirodi.

Ovo su tri horoskopska znaka koja su sklona prevari.

Ovan

Ovnovi su odani partneri, osim ako se godinama kasnije njihov partner ili partnerica muči s komunikacijom ili ih iznevjeri na neki način. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promjenama i to očekuju i od svojih partnera.

Kada Ovnovi prevare svoje partnere, to je više zbog nekog unutarnjeg konflikta nego iz želje da povrijede svog partnera. I iako ovo nije pravilo koje vrijedi za sve, jedno je sigurno: Ovnovi trebaju partnere koji su dorasli njihovom tempu.

Jarac

Jarčevi su nevjerovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može se puno promijeniti tokom vremena, a to može uticati na njihovu vezu. Jarčevi tokom cijelog života žele ostvariti veliki uspjeh u karijeri i osigurati si lagodan život. Dok to ne postignu, sve drugo u njihovom životu je podređeno. Ako nemaju podršku partnera na tom putu ka ostvarenju cilja, Jarčevi će vjerovatno pribjeći nevjeri. Specifično kod ovog znaka je to što im nije toliko bitna fizička prevara, nego emotivna, a to najviše povrijedi osobe s kojima su u vezi.

Vodolija

Iako spadaju u stabilnije znakove, uvijek atraktivne Vodolije nevjerovatno su osjetljivi na krizu srednjih godina, možda više od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka. Njima je potrebno puno uzbuđenja u životu, a kada im toga zafali, počet će ga tražiti sa strane. Kako biste spriječili Vodoliju da vas prevari, važno je zadržati njegov interes. Potrebne su im svježina i znatiželja u vezi kako ne bi zastranili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)