VUČIĆ UHVAĆEN NA DJELU: Predsjednik Srbije napao Hrvatsku kradući argumente, jezik i “dokaze” svog omiljenog pištolj-novinara DRAGANA VUČIĆEVIĆA iz “INFORMERA”!

Kada Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, mediji pitaju da komentariše skandalozno, huškačko, primitivno pisanje brojnih srbijanskih tabloida lojalnih njemu i njegovom režimu, on redovno odgovara da su mediji u Srbiji slobodni, da on ne utječe na uređivačku politiku nijednog medija, da svako slobodno i bez problma radi, piše, govori, objavljuje ono što misli.

Po svemu sudeći, Vučić je donekle u pravu: u emisiji “Utisak nedelje” urednice Olje Bećković na TV “Nova” vidjelo se da, zapravo, Vučić govori ono što tabloidi misle i pišu, a ne obrnuto. U emisiji su prikazani dijelovi intervjua koji je na TV “Pink” dao incidentni, agresivni Dragan J. Vučićević, urednik opskurnog “Informera”, a potom govor Aleksandra Vučića nekoliko sati kasnije istog dana, u kojem u potpunosti ponavlja riječi, opužbe urednika njemu najlojalnijeg srbijanskog tabloida. Pogledajte kako je to izgledalo.

(SB/Nova TV)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *