VUKANOVIĆ OTKRIVA DA DODIK SPREMA VELIKU IZBORNU KRAĐU: “Ko danas može da ima kopije 100 hiljada ličnih karti, to može samo vlast i MUP RS-a”

“Milo Đukanović sigurno ima novac da kupi poslanike, ali to nije učinio. Zamislite Milorada Dodika u toj situaciji, on nikad na miran način ne bi predao vlast”

U Republici Srpskoj još dugo neće biti fer i poštenih izbora, tvrdi Nebojša Vukanović poslanik u Klubu SDS-a u NS Republike Srpske u emisiji “Puls” BN televizije.

“To znači da nema zloupotrebe države, javnih preduzeća, da imate slobodne medije, da ne bude BN TV jedina slobodna televizija. Nas nikako nema na RTRS-u, a to je javni servis, servis svih građana”, rekao je Vukanović i dodao:

“Ko danas može da ima kopije 100 hiljada ličnih karti, to može samo vlast i MUP”.

Na pitanje imaju li smisla izlaziti na izbore, Vukanović je kazao, da bez obzira na sve to na izbore treba izlaziti i pokušati u neravnopravnoj borbi se izboriti za što bolji rezultat.

“Bojkot nikako nije dobar, jer to ne donosi ništa. Imamo izbore u Srbiji gdje je opozicija bojkotovala i šta su dobili”, upitao je Vukanović.

Vukanović je naglasio da će svaka autokratska vlast pasti.

“Crna Gora ipak pokazala demokratičnost, Milo Đukanović sigurno ima novac da kupi poslanike, ali to nije učinio. Zamislite Milorada Dodika u toj situaciji, on nikad na miran način ne bi predao vlast”, kazao je Vukanović u emisiji “Puls” BN TV.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *