PREMINUO BORA DRLJAČA: Folk pjevač je preminuo nakon nekoliko operacija…

– Volim život i nauživao sam se, al’ još pet-šest da doživim i nek ide u božju mater. Operisao sam bubreg, debelo crevo, melanom, četiri-pet puta sam išao pod nož. Znam samo da ću biti sahranjen pored moje prve žene. Napravio sam spomenik, nisam stavio sliku, ali sve je završeno. Takav je život – rekao je on za Kurir.

Pjevač Bora Drljača preminuo je danas, 11. oktobra, u 80. godini života.

Kako saznajemo, pjevač je preminuo u kući.

U poslednjih nekoliko mjeseci više puta je bio hospitalizovan. U junu je ponovo primljen u bolnicu, na hirurško odjeljenje onkologije u Kliničkom centru Srbije, ovaj put radi liječenja melanoma na koži. Operisan je i otklonjen mu je melanom, kao i žlijezde koje su se nalazile oko njega.

– Bio sam na operaciji, više sam proveo vremena u bolnici nego kod kuće za ovo vreme izolacije. Bolje mi je i sigurnije bilo u bolnici nego kod kuće. Bio sam više od mesec i po dana u bolnici, zbog tromba koji sam dobio nakon operacije debelog creva. Za to nema operacije, nema lekova, nego samo ležanje i injekcija, jedna ujutru, uveče ili preko infuzje. Tako da sam bez veze proveo mesec i po dana u bolnici, dosladilo mi ležanje, nisam znao da hodam kad je trebalo da idem kući – počeo je priču Bora 12. maja.

– Sve je prošlo kako treba, još čekam terapiju, a bio sam i na konzilijumu. Oni su na magnetnoj videli nešto između debelog creva, međutim, nije maligno, nije bilo ništa. Još nisam konce skinuo, baš sam danas zvao doktora da skinem konce. Valjda će sve biti u redu i godine su tu. Kad pričam sa ljudima kažu mi: “Ti nisi bolestan, zvoni ti glas”, da , samo mi je glas ostao, mogu da pevam šta hoću – ispričao je tada pjevač.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *