SVETLANA CENIĆ IDE DO KRAJA: „Dodik bio dio vojne vježbe u Srbiji, Čović trči u Zagreb, Dačić kaže da su neka đubrad u Bosni; Srbija nas zove u Mali Schengen, a dočekuje nas vojnom…”!?

Svetlana Cenić gostovala je na Face televiziji.

-Mali Schengen – veliki vatromet, direktan prijenos vojnih vježbi!? Onda Dačić kaže da su neka đubrad u Bosni!

Kritikuju me jer propitujem oko Malog Schengena! Evropa nam pokazuje da nas ne želi! Dodik bio dio vojne vježbe u Srbiji, Čović trči u Zagreb! Imali smo berlinsku inicijativu koja je još uvijek na snazi, skeptična sam šta ustvari znači Mali Schengen?! Šta mi tu dobijamo?! Imali smo CEFTU, pa CEFTU 2, putujemo ionako sa ličnom kratom, da ovaj Mali Schengen nije nešto Veliko?! Ne želim slušati priču o slobodnom kretanju, mi se i sad normalno krećemo!

Srbijanska policija prebacuje migrante na našu granicu, jesmo li mi to deponija, da li zato Evropi treba Mali Schengen? Dozvolili Vučiću da izađe sa inicijativom Malog Schengena, jer nikad nećemo biti dio EU, jer smo nikakvi, razjedinjeni! Prvo nas zovu u Mini Schengen, a onda govore da smo đubrad!

Ko odlučuje o tome jesmo li ravnopravni?! Bit će odlično ako uđemo i vidimo da to nije dobro za nas, pa ne budemo mogli izaći zbog blokade koju će nam staviti! Niko ne pita šta je dobro u Malom Schengenu?! Vlast bi za pare dala sve, ovdje se za 100 maraka mijenja nacija!

Dolazi sezona gripe, ko će platiti odsustva s posla? Po Korona pravilima samo što još nisu tražili vjenčani list, CT i potvrdu direktorice KCUS-a! Šminka se statistika, sve na šarenoj laži!

U ekonomiji nema razlike između ljevice i desnice! Sve najveće promjene u ekonomiji desile se s vana, tako i ovaj Članovi Predsjedništva se okupe samo da bi odlučili hoće li priznati Osmicu ili direktora RAK-a… Politika se vodi u kafani! Isti čovjek koji se zalagao za Korona zakon sada kaže da ne valja! Taj predsjednik privrednika Smailbegović, sada je protiv?- kazala je Svetlana Cenić.

Pogledajte video.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *