NADA TOPČAGIĆ ODLIJEPILA OD SREĆE: “Moliću se i u crkvi i u džamiji za zdravlje Zlatana Ibrahimovića!”

Folk pjevačica Nada Topčagić kazala je za “Informer” da je Zlatan Ibrahimović krunisao njenu karijeru i da će zbog toga ići i u džamiju i u crkvu da se pomoli za njegovo zdravlje.

Fudbaler Zlatan Ibrahimović napravio je sinoć spektakl na Sanremu, a na binu je izašao uz legendarnu pjesmu Nade Topčagić “Jutro je.”

Nada Topčagić je kazala da od šoka i dalje ne može doći sebi.

– Čast mi je da je on u moru pjevača, u moru pjesama, izabrao baš pjesmu “Jutro je”.

Na pitanje kako se osjeća povodom časti koju joj je slavni fudbaler ukazao, Nada je odgovorila pitanjem:

– Kako bi se ti osjećao na mom mestu? Strašno. Doživljam svoju novu mladost, novu popularnost, početak moje popularnosti kada su me svi jurili. Hvala Zlatanu Ibrahimoviću, otišla sam u vasionu s njim, zbog njega. To je jedna velika ličnost, jedna legenda, svjetski čovjek. Čast mi je da je on u moru pjevača, u moru pjesama, izabrao baš pjesmu “Jutro je” – ponosno ističe Nada.

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak.

– Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu, pričala sam sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, menadžer je rekao suprugu i meni: “E, to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan” – kazala je Nada Topčagić za Informer.rs.

Sanja Ilić i Balkanika

Pjesmu “Jutro je” odsvirao je Sanja Ilić.

Nada se prisjetila detalja, kako je pjesma “Jutro je” nastala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *