Vukanović: Dodik je okupator, boji se Vučića, poslušat će Inzka, zbog njega idemo u NATO

Rekao sam mu da čuva Dejton da ne provocira međunarodnu zajednicu, spržit će nas

Na Facetv gostovao je poslanik Narodne skupštine Nebojša Vukanovićk

Vučić je pokazao moć. Dodik se boji Vučića. Mora pitati ministre iz Srbije s kim će na piće. Njih trojica danas na saslušanju kod ambasadora. Vjerovatno im rekli da su potrošeni. Dodik potpisao da idemo u NATO.

Međunarodna zajednica nas posmatra kao sanitarni koridor. Nemaju dobre I iskrene namjere prema nama. Nikad se ne bi sastao s Viškovićem kao Draško.

S mafijom I okupatorom se ne pregovara. Uništili su nas više već ijedan okupator. Bolje u pakao već u njegovo naručje. Vučić će iskoristiti Dodika da pobjedi na izborima. Ako Amerikanci budu tražili da se distancira od njega on će to uraditi.

SNSD mafijaška organizacija. Ako budu htjeli da se povuče Dodik će isprovocirati međunarodnu zajednicu. Planira opravdati milijarde i s tim opranim parama kupiti Elektroprivredu RS-a.

Sve što traži Incko on će ispoštovati. Žrtvovat će Cvijanovićku i Viškovića, Lukača ne smije. Rekao sam mu da čuva Dejton da ne provocira međunarodnu zajednicu, spržit će nas.

Čović najmudriji, ne pravi incidente, sa svakim lijepo ni s kim iskreno. Dodik igrač u rukama HOS-a. Čović korumpiran i pohlepan. Ne vjerujem Gordani Tadić.

Šmit bi mogao pokrenuti mnoge procese. Njemci su disciplinovani, raduje me što on dolazi. Ako budem član Predsjedništva ojadu ću ih zabavati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *