NEŠIĆEV ŠAMAR DODIKU: “Spreman sam preuzeti funkciju predsjednika RS”

On je pohvalio i članove Predsjedništva BiH koji su se zahvalili Vučiću na poklonjenim vakcinama

Prije šest mjeseci trebalo je razgovarati o nabavci vakcina protiv covida-19, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić, gostujući BN TV. On je pohvalio potez predsjednika Srbije, koji je donirao 5.000 doza vakcine BiH.

“Ponosan sam na predsjednika Srbije koji je učinio taj potez bez obzira na sve razlike iz prošlosti i zbog njegovog pogleda u budućnost”, rekao je Nešić.

On je pohvalio i članove Predsjedništva BiH koji su se zahvalili Vučiću na poklonjenim vakcinama.

Govoreći o stanju u DNS, koji je izašao iz vlasti u opoziciju, Nešić je rekao da je DNS najvitalnija politička opcija opozicije i da žele da stanje u Republici Srpskoj mijenjaju na bolje.
“Mi smo trn u oku mnogima”, kazao je Nešić, objašnjavajući da ih komentarišu podjednako i oni u vlasti i u opoziciji”,piše Oslobodjenje.

Na pitanje da li se sebe vidi kao budućeg predsjednika RS, Nešić odgovara:

“Ako dobijem povjerenje DNS i ako uspijem da obezbijedim široki front za izbor predsjednika Republike Srpske spreman sam da taj teret nosim. Imam dovoljno hrabrosti i smatram da sam kompletna ličnost da mogu da iznesem tu utakmicu. Ako budem kandidat za predsjednika Republike Srpske pobijedit ću”, kazao je Nešić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *