„TO JE ZA ORDEN IDEJNOM TVORCU…“: Jelena Obućina u 60 sekundi razmontirala Vučića, a da mu ni ime nije spomenula…

“Ovo je nedelja munjevitog udara – na psihu. Rafalno gađaju iz svih delova Srbije, nemilice. U sredu su nas prvo pogodili iz Petnice. Još se nismo osvestili. Danas gađaju sa Peštera. Bez obzira na uslove, temperature, ljudsku žrtvu. Važno je da dokažemo silu – naših trgovaca oružjem”, ovako je sinoć počela emisiju “Pregled dana” Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Juče su nas gađali iz Vrčina – kontramitingom. Naprednjačka sila organizovala je protest protiv pijaće vode. Bunili se zbog onih koji se bune jer nemaju vodu za piće 10 dana. To je za orden idejnom tvorcu“.

„Dalje – munjeviti udar na psihu neguju i u Svilajncu. Tamo misle da je normalno da iz Doma zdravlja iznesu opremu u sanitetu da bi dijagnoze postavljali u stranačkim prostorijama. Nek vas ne čudi odraz članstva – ogledalo je na Andrićevom vencu. A tamo se udar na psihu predsednika desio u petak. Konačno je neko i došao jer predsednik već dugo poziva. Šteta, što je onaj koji nam je emitovao uznemirujuće fotografije i odrubljene glave rešio da nas pošteti snimka svog herojstva …ali tu grešku ispravljamo mi“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *