U Crnoj Gori osvanuli bilbordi zahvalnosti “braći iz Srbije i RS-a” / Stotine hiljada Srba na plažama spasilo je sezonu, ovu državu je stvorio srpski narod

Lider Demokratskog fronta, kontroverzni Andrija Mandić, istakao je da je Crnu Goru stvarao srpski narod

Kontroverzni crnogorski političar, Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta, objavio je jučer na svom Twitter profilu slike na kojima se vide bilbordi koji su postavljeni u znak zahvalonsti “braći iz Srbije i Republike Srpske, koji ljetuju na crnogorskom primorju”.

Nije poznato kada su i gdje postavljeni ovi bilbordi, ali je Mandić slike objavio na društvenim mrežama, uz poruku da je ovo čin zahvalnosti prema ljudima iz Republike Srpske i Srbije.

– Zahvaljujući našim sunarodnicima iz Srbije i RS, turistička sezona u CG je spašena. Plaže su pune sa stotinama hiljada Srba. Upravo je DF učinio ove ključne korake ka uspjehu sezone. Zbog toga smo im iskazali poštovanje i javnu zahvalnost na putevima koji vode ka našem primorju, napisao je Mandić na Twitteru.

On je gostujući na srbijanskoj televiziji Pink istakao da su Crnu Goru stvarali Srbi.

– Važno je da i oni koji su protiv nas vide jačinu našeg naroda, u regionu smo najveći narod i snaga tog naroda ne može da bude obrisana na prostorima koji su srpski, a Crnu Goru je svakako stvarao srpski narod, kazao je on.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)