Profesorica u Srebrenici maltretirala djecu koja su proslavljala Dan državnosti BiH: Obilježavate praznike države koja ne postoji

Zamislite kroz šta sve naša djeca prolaze s takvim profesorima. Profesorice šta ti piše na ličnim dokumentima, napisao je srebrenički imam Ahmed ef. Hrustanović

Srebrenički imam Ahmed ef. Hrustanović na svom Twitter profilu danas je sa javnošću podijelio priču koja se dogodila prije nekoliko dana u Srebrenici.

Hrustanović je, naime, kazao kako u Srebrenici postoji profesorica koja predaje u srednjoj školi, a pri tome grubo negira postojanje države Bosne i Hercegovine.

Ona je prije nekoliko dana maltretirala učenike koji se 25. novembra nisu pojavili u školi, iz razloga što su proslavljali Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

– Ima profesorica u srednjoj školi u Srebrenici koja djecu maltretira, što nisu bila na Dan državnosti na nastavi, riječima: “Obilježavate praznike države koja ne postoji.” Zamislite kroz šta sve naša djeca prolaze s takvim profesorima. Profesorice šta ti piše na ličnim dokumentima, napisao je ef. Hrustanović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *