SPORT: Najskuplji igrač Barcelone svih vremena sve je dogovorio s novim klubom

Prema tvrdnjama Sporta najskuplji igrač Barcelone svih vremena sve je dogovorio s novim klubom, u koji će na ljeto prijeći potpuno besplatno po isteku ugovora s katalonskim klubom.

Ousmane Dembele (24) je u ljeto 2017. godine prešao u Barcelonu iz Borussije Dortmund u transferu vrijednom 135 milijuna eura, ali brzonogi Francuz od tada nije igrao ni blizu nivoa koji se očekivao.

Međutim, Barcelona ga je mjesecima nagovarala da potpiše novi ugovor nadajući se da bi oživljavanjem karijere na Nou Campu ili Dembeleovom kasnijom prodajom povratila barem jedan dio golemih sredstava uloženih u njega.

Barcelona mu je nudila novi ugovor uz smanjenje primanja, kakav je zbog teške financijske situacije u klubu ponudila svim nogometašima s kojima želi nastaviti suradnju, ali Dembele je to odbio.

S obzirom na to da mu na ljeto sljedeće godine završava ugovor s Barcelonom, sada, pola godine prije toga, može direktno pregovarati s ostalim klubovima o ljetnom transferu bez odštete.

Sport tvrdi da je Dembeleov menadžer Moussa Sissoko dobio dvije službene ponude, od Manchester Uniteda i Juventusa, te da je sve dogovorio s torinskim velikanom.

Navodno je već trebao potpisati predugovor s Juventusom, ali Sport navodi kako to još uvijek nije napravio samo zato što je njegovog agenta Paris Saint-Germain zamolio da pričeka njihovu ponudu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.