ŠEŠELJ JUNIOR NASLIJEDIO SVE NAJGORE OD OCA: “Srbi čuvaju i čuvat će Republiku Srpsku i od Izetbegovića i Komšića i raznih..:”

Sin Vojislava Šešelja, Aleksandar Šešelj komentirao je reakcije na proslavu protivustavnog “Dana RS”.

Zamjenik predsjednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj, inače sin Vojislava Šešelja, izjavio je da je Republika Srpska ponos srpskog naroda i da nije nahija koju neko može dekretom da ukine.

– Srpski narod slavi 30 godina od velike pobjede u borbi za slobodu i borbi za očuvanje svog imena. Republika Srpska je ponos srpskog naroda i neprekidno od nastanka se nalazi pod pritiscima i napadima – rekao je Šešelj za vecernjenovosti.ba.

Zamjenik predsjednika SRS rekao je da Željko Komšić, Bakir Izetbegović i američke nižerazredne diplomate ne mogu uništiti Republiku Srpsku.

– Srbi čuvaju i čuvat će Republiku Srpsku i od Izetbegovića i Komšića i raznih Escobara i Palmera. Svi srpski neprijatelji treba da znaju da Republika Srpska nije ničija nahija koju sutra može neko dekretom da ukine. Republika Srspka je činjenica sa kojom treba da se pomire. Ona je prošlost, sadašnjost i budućnost srpskog naroda. Ona je vječna – rekao je Aleksandar Šešelj.

(SB)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.