Bura na društvenim mrežama nakon Dodikove objave / RS nije država – “Zmija se udara u glavu…” – Oglasio se i Mioković…

“Tvoje ponavljanje laži po ko zna koji put nikada neće postati istina”, “Međede koja država?”, “Niti je država, niti je slobodna”, “Da smo prava država, gledali bi Srbija – Brazil na srpskoj televiziji…”

Nakon što je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik kritizirao potpredsjednika istog entiteta Ćamila Durakovića jer je prisustvovao svečanoj akademiji upriličenoj povodom Dana državnosti u Banjoj Luci, on mu nije ostao dužan te mu je odgovorio kako mu nije Dodik dao funkciju, već da je ona izborna, a ne namještenička.

Dodiku je, kako smo već objavili, zasmetalo prisustvo na proslavi, a u svojoj reakcije je naveo i to da je Republika Srpska slobodna država, što smo već objavili.

Među onima koji su odgovorili Dodiku bio je i Dragan Mioković, penzioisani sarajevski policajac i član Naše stranke.

“RS nije država, nego entitet u sklopu države Bosne i Hercegovine. Tvoje ponavljanje laži po ko zna koji put nikada neće postati istina”, “Federalna republika po defeniciji nije nezavisna država, čak i ti bi to trebao znati, ali kome treba istina kad možeš servirati najprizemniju demagogiju svojim nepismenim biračima. Niko obrazovan i moralan ne bi za krimi-orka kao što si ti glasao”, “Mile, RS je država kao što je Čečenija država u Rusiji. Sa tim što Čečenija ima više para”, “Međede koja država?”, “Država nije”, “Niti je država, niti je slobodna”, “Da smo prava država, gledali bi Srbija – Brazil na srpskoj televiziji…toliko o tome”, “Predstavljao je mene”, “Zna Mile sve al‘ se pravi lud”, “Entitet RS je privremeno okupiran teritorij Republike Bosne i Hercegovine. Selam Milorade”, “Zmija se udara u glavu, a Bosna i Hercegovina se brani u Banjaluci. To vi odlično znate gospodine Dodik i zato vam to smeta”, samo su neki od komentara.

Ostale možete pogledati u nastovku, ispod Dodikove objave:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)